logo
0
0 €
Zdieľať

Ultraľahké bicykle Academy kladú dôraz na detail a špecifickú detskú ergonómiu

Kúpiť dnes detský bicykel je doslova alchýmia. Čím viac sa do výberu ponárate, tým viac otázok si kladiete. Pre svoje ratolesti chcete to najlepšie. Určite by ste radi kúpili nielen funkčný, ale taktiež dizajnovo zaujímavý kus. Pre všetkých váhajúcich ponúkame riešenie, ktoré splní vaše požiadavky. Je ním bicykel značky Academy od nemeckého koncernu Cool Mobility.

 

Ultraľahké bicykle Academy kladú dôraz na detail a špecifickú detskú ergonómiu

Detské bicykle Academy sa radia medzi jedny z najkvalitnejších a najľahších na trhu. Ak hľadáte ultraľahké, ale štýlové a bezpečné riešenie pre vaše ratolesti, určite siahnite po jednom z týchto modelov. Všetky sú navrhnuté s ohľadom na potreby dieťaťa a odstránenie zlozvykov pri bicyklovaní.

Vývoj prebiehal v spolupráci s Nemeckým inštitútom pre ortopédiu, osteopatiu a športovú medicínu. Pod vedením Dr. Andreasa Elsnera sa podarilo vytvoriť produkt, ktorý prepája aktuálne poznatky o záťaži detského tela a jeho pohybového aparátu. Pohodlnosť a ergonómia je zabezpečená geometriou bicykla umožňujúcou sedieť vzpriamene. Vzpriamený posed na bicykli a optimálne nastavená poloha sedenia je pre deti nezaťažujúca. Aj pri dlhších trasách zabezpečuje maximálne pohodlie. Tvarovanie rámu je prispôsobené tak, aby sa deťom dobre nasadalo. 

 

academy detske bicykle children bike colors bezpecnost

Detské bicykle Academy kladú dôraz nielen na bezpečnosť, ale taktiež na výkon, kvalitu a moderný dizajn. Koncern Cool Mobility nastavil vďaka svojim skúsenosťami štandard presahujúci zákonné požiadavky. Jeho inžinieri ale mali na pamäti aj udržateľnosť, ktorej pomáha kvalita prevedenia. Bicykle prežijú niekoľko generácií jazdcov.

Spomenutou prednosťou detských bicyklov značky Academy je extra nízka hmotnosť. Je to vďaka hliníkovému rámu a vhodne zvoleným komponentom. Nízka váha bicykla je pre malých jazdcov kľúčová. Má vplyv na jednoduchosť bicyklovania, stabilitu a na celkové nadšenie z jazdy. Hmotnosť všetkých modelov je o 40 percent nižšia než štandardná váha detí, pre ktoré je daný model určený. Ľahký detský bicykel oceníte vy a vaše deti nielen pri technike jazdy, ale taktiež v mierne zvlnenom teréne.

 

Viete čo je Q-factor? Pre deti je veľmi dôležitý!

Prirodzenosť a ergonómia pohybu je ovplyvňovaná Q-faktorom, na ktorý výrobca kladie veľký dôraz. O čo presne ide? O vzdialenosť medzi vonkajšími stranami kľúk, takže pedále sú od seba v optimálnej vzdialenosti. Taktiež dôležitá je správna dĺžka kľúk. Krátke kľuky na bicykli umožňujú deťom kedykoľvek vystrieť nohy na zem a zostať stabilne stáť. Predídete tak nepríjemným kolíziám, ktoré môžu vaše ratolesti nadlho odradiť od bicyklovania.

Efektivita šliapania prispieva k väčšiemu zážitku z jazdy, ale aj k správnemu držaniu tela. Bicykle Academy majú Q-faktor navrhnutý optimálne pre deti každej vekovej kategórie.

 

academy detske bicykle children bike colors

Detaily, ktoré posúvajú jazdu k pohodlnosti

Podstatné sú nielen zásadné veci ako hmotnosť bicykla a pohodlie pri jazde, ale aj množstvo ďalších detailov. Rovné sedlo zaručuje ideálnu oporu a zabraňuje skĺzaniu sedacích kostí. Kolesá Superlight a kvalitné plášte VEE Tire zabezpečujú maximálne pohodlie počas jazdy. Navyše, hliníkové rámy a vidlice bicyklov Academy sú až trojnásobne zosilnené, avšak na konečnej váhe sa to vôbec neprejavilo. Všetky modely bicyklov sú vybavené komponentami, ktoré sú prispôsobené na každodenné používanie v meste, ale aj v prírode.

Nielen funkčný, ale aj dizajnovo zaujímavý

Farebný koncept je prispôsobený pre dievčatá a pre chlapcov každého veku. Preto si z ponukovej rady Academy vyberie skutočné každý.

Chcete vedieť o značke Academy viac?

Navštívte oficiálnu stránku a získajte ďalšie športové informácie.

Academy

Martin Galajda

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.